Een goede buurt keert terug op SBS 6

Een goede buurt keert terug op SBS 6
Dennis van der Geest helpt gezinnen in de problemen

Kijktip :

Het seizoen van het hulpprogramma Een goede buurt is in twee delen opgeknipt. Een paar maanden geleden was het eerste deel te zien, op donderdag 18 juli keert Dennis van der Geest terug om opnieuw gezinnen in nood te hulp te schieten.

Schaamte
De gezinnen in Een goede buurt hebben allerlei problemen: financiële tekorten om achterstallig onderhoud aan hun huis uit te voeren, eenzaamheid, problemen met het opvoeden van de kinderen of een ziekte die roet in het eten gooit. Elk gezin kan wel wat hulp gebruiken, maar uit schaamte durven ze het niet aan de buren te vragen.

Schouders eronder
Dan komt oud-judoka Dennis van der Geest langs, die de hele buurt inschakelt om hulp te bieden. In de aflevering van donderdag 18 juli gaat hij langs bij Najma uit Deventer, die een alleenstaande moeder van twee zoontjes is. De oudste zoon heeft het syndroom van Down en dit slokt alle energie en tijd van Najma op. Haar buurtbewoners besluiten de schouders eronder te zetten.

Een goede buurt is vanaf donderdag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Een goede buurt terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Een goede buurt keert terug op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV