Tweede aflevering Helden van het Máxima: onderzoek naar kanker

Tweede aflevering Helden van het Máxima: onderzoek naar kanker
Schitterende docuserie gaat verder

Kijktip :

Afgelopen donderdag (11 juli) was de eerste aflevering van de schitterende documentaireserie Helden van het Máxima een succes. Er keken zo'n 700.000 mensen naar. Nu gaat de serie verder: in de tweede aflevering is er veel aandacht voor het onderzoek naar kanker.

Jan Molenaar
In de tweede aflevering staat onderzoeker Jan Molenaar centraal. Het Prinses Máxima Centrum draait namelijk niet alleen om het opvangen van patiënten: er wordt ook research gedaan naar mogelijke genezingen. Door deze nauwe samenwerking tussen zorg en research hoopt het Centrum uiteindelijk meer kinderen van kanker te kunnen genezen. Patiënt Koen gaat op bezoek bij Molenaar: hij krijgt een belangrijke biopt.

Ontroerend
Helden van het Máxima is een driedelige documentaireserie die achter de schermen kijkt bij het Prinses Máxima Centrum, een oncologisch kinderziekenhuis waar men er alles aan doet om kinderen te genezen van kanker. In de serie zien we patiënten en personeel van dichtbij. Dat levert soms vrolijke, maar ook bijzonder ontroerende momenten op.

De tweede aflevering van Helden van het Máxima is op donderdag 18 juli om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Helden van het Máxima terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tweede aflevering Helden van het Máxima: onderzoek naar kanker of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen