Vrouwenwedstrijd La Course 2019 live op tv

Vrouwenwedstrijd La Course 2019 live op tv
Eendaagse wielerwedstrijd in Frankrijk

Sport :

Op vrijdag 19 juli rijden de vrouwelijke wielrenners de eendagskoers La Course, georganiseerd door de Tour de France. De NOS en Eurosport doen live verslag op tv en online.

Pau
Een paar uur voor de mannen in de Tour in de dertiende etappe een tijdrit in Pau rijden, komen de vrouwen op hetzelfde parcours in actie. Zij rijden in La Course vijf rondjes over het tijdritparcours. In totaal gaat de wedstrijd over 121 kilometer.

Parcours
In La Course dit jaar geen echte bergen, maar meer een soort voorjaasklassieker in Zuid-Frankrijk met twee kleine beklimmingen die de vrouwen een aantal keer onderweg tegenkomen.

Favorieten
Tot de favorieten behoren de Nederlandse toppers Marianne Vos, Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen, maar ook Amanda Spratt of Soraya Paladin.

La Course 2019 is vrijdag 19 juli van 10.00 tot 13.00 uur te zien op NPO 1 en Eurosport 1 en online via NOS.nl en de Eurosport Player.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrouwenwedstrijd La Course 2019 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen