Vanavond op tv: vervolg Helden van het Máxima, terugkeer Een goede buurt en meer

Vanavond op tv: vervolg Helden van het Máxima, terugkeer Een goede buurt en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 18 juli

Kijktip :

Vandaag is de tweede aflevering van de prachtige docuserie Helden van het Máxima op NPO 1 te zien. Dit keer wordt er ingezoomd op het onderzoek naar kanker. Maar er is natuurlijk meer: Operatie Beveiliging begint op SBS 6 en op dezelfde zender keert ook Een goede buurt terug. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 18 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van waarde: BBQ-smaak

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Dit seizoen van Keuringsdienst van waarde staat in het teken van vier inmiddels alom bekende smaakmakers in de Nederlandse keuken: kerrie, mokka, BBQ en vanille. In deze aflevering staat de BBQ-smaak centraal. Die wordt tegenwoordig te pas en te onpas aangeprezen op verpakkingen van allerlei producten: chips, nootjes, rijstwafels, sauzen en wat al niet meer. Maar wat is nou de échte BBQ-smaak? En hoe produceer je die?


Nieuw: Operatie Beveiliging

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Heb je altijd al eens willen zien hoe de organisatie van een groot evenement er achter de schermen aan toe gaat? Dan is dit je kans! In het nieuwe programma Operatie Beveiliging volgen de camera's de beveiligers bij zowel grote als kleine evenementen, zoals Lowlands en de Gay Pride. In de eerste aflevering moeten de beveiligers in actie komen als het op een Oktoberfest uit de hand loopt na overmatig alcoholgebruik en wanneer er meisjes flauwvallen bij een optreden van Ronnie Flex.


Terug: Een goede buurt

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Vanaf vanavond zendt SBS elke donderdag nieuwe afleveringen uit van het hulpprogramma Een goede buurt. Hierin staat oud-judoka Dennis van der Geest opeens bij mensen voor de deur die wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze zitten in financiële nood, zijn ziek of hebben problemen met de opvoeding van hun kinderen. Ze durven hun buurt niet om hulp te vragen, maar Dennis wél. In de eerste aflevering gaat hij langs bij de alleenstaande moeder Najma uit Deventer.


Helden van het Máxima: Onderzoek naar kanker

NPO 1
NPO 1
21:35 uur

Vanavond staat de tweede aflevering van Helden van het Máxima op het programma. In de documentaireserie krijgt de kijker een blik achter de schermen bij het Prinses Máxima Centrum, een nieuw kinderoncologisch ziekenhuis. In het centrum wordt de zorg voor kinderen met kanker gecombineerd met onderzoek naar nieuwe genezingswijzen. We volgen in deze aflevering onderzoeker Jan Molenaar.


Docu: Mission to Saturn: Inside the Rings

National Geographic
National Geographic
22:00 uur

Het is deze week vijftig jaar geleden dat Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan zette. National Geographic besteedt aandacht aan deze historische mijlpaal en kijkt verder dan de maan. In de documentaire Mission to Saturn: Inside the Rings is te zien hoe de ruimtevaart steeds verder het heelal in trekt, zelfs tot aan Saturnus. De planeet is beroemd om zijn ringen, maar het onderzoek daar ging mis: het ruimtevoertuig Cassini verdween in 2017 in de atmosfeer van de planeet.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: vervolg Helden van het Máxima, terugkeer Een goede buurt en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV