Bizarre aflevering Prison Girls: Life Inside op NPO 3

Bizarre aflevering Prison Girls: Life Inside op NPO 3
Suikeroompje onderhoudt vrouwelijke gevangene

Kijktip :

De documentaireserie Prison Girls: Life Inside is op z'n minst opmerkelijk te noemen. Ook in de voorlaatste aflevering (in totaal zijn er vier uitzendingen te zien op NPO 3) gebeurt weer iets heel bijzonders: een suikeroom zorgt ervoor dat gevangene Missy genoeg geld heeft.

Heroïne
Het leven in de Amerikaanse vrouwengevangenis gaat niet over rozen, zo heeft ook Missy ondervonden. Daarom roept ze de hulp van haar suikeroompje in, die haar regelmatig wat geld toeschuift. Missy zit achter de tralies vanwege een ernstige heroïneverslaving, die uitdraaide op huisvredebreuk en ontvoering. Als ze haar kinderen nog terug wil zien zal ze moeten afkicken.

Verliefd
Achter de tralies kan echter ook een bijzondere liefde opbloeien. Tussen transgender Franklin en medegevangene Leslie vliegen de vonken heen en weer, maar hun relatie wordt bemoeilijkt doordat ze elkaar alleen in de klas zien. Daar krijgen ze tijdens hun gevangenschap les. Tot nu toe is hun relatie onbekend voor de rest, maar lukt het ze om dat zo te houden?

De voorlaatste aflevering van Prison Girls: Life Inside is op vrijdag 19 juli om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Prison Girls: Life Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre aflevering Prison Girls: Life Inside op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV