Nieuwe thrillerserie Grenslanders vanaf 25 augustus op NPO 3

Nieuwe thrillerserie Grenslanders vanaf 25 augustus op NPO 3
Mysterieuze gebeurtenissen langs de grens

Nieuws :

Vanaf zondag 25 augustus is de nieuwe thrillerserie Grenslanders te zien op NPO 3. Het belooft een serie vol mysterieuze gebeurtenissen geworden, waar de kijker in de eerste aflevering direct met de neus in de boter valt.

Verdwaald meisje
In een afgelegen gebied langs de grens tussen Nederland en Vlaanderen wordt een plezierjacht gevonden, dat vol kogelgaten zit. Wat is hier gebeurd? Op hetzelfde moment loopt er aan de Vlaamse kant een verdwaald meisje door de bossen, die in verband wordt gebracht met het doorzeefde jacht. Een Rotterdamse politie-inspecteur en een Antwerpse gerechtspsychiater worden op de zaak gezet.

Indrukwekkende cast
De serie, een samenwerking tussen AVROTROS en de Vlaamse omroep VRT, bevat een indrukwekkende cast. Voor Nederlandse kijkers zullen met name Fedja van Huêt en Monic Hendrickx een belletje doen rinkelen. Naarmate de serie (die acht afleveringen telt) vordert, komen er steeds meer smerige praktijken aan het licht, waarmee ook de spanning toeneemt.

Van de serie Grenslanders zijn vanaf zondag 25 augustus wekelijks om 20.15 uur twee afleveringen te zien op NPO 3 en op NPO Start. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Grenslanders terugkijken bij Gids.tv. Het hele seizoen komt op 25 augustus beschikbaar op NPO Start Plus.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe thrillerserie Grenslanders vanaf 25 augustus op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen