Seizoen 4 van misdaadserie Grantchester van start

Seizoen 4 van misdaadserie Grantchester van start
Elke zaterdag op NPO 2

Kijktip :

Vanaf zaterdag 20 juli is het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op NPO 2. Het kleine dorpje Grantchester wordt opgeschrikt door een moord. Aan detective George Keating de taak om de zaak op te lossen.

Chaos
Het normaal gesproken zo rustige plaatsje Grantchester is in rep en roer als de zwarte Amerikaanse burgerrechtenactivist Nathaniel Todd een toespraak houdt in de kerk. Demonstranten verstoren zijn speech en steken vuurwerk af, waardoor er paniek ontstaat. Te midden van alle chaos wordt een man doodgestoken, maar niemand heeft gezien wie de dader is.

Hulp
Detective George Keating wordt op de zaak gezet en krijgt daarbij hulp van zijn vriend, de jonge dominee Sidney Chambers. Al snel blijkt dat vooral de raciale spanningen die zijn ontstaan met de komst van Todd de oorzaak zijn van de moord. Het bijzondere duo krijgt een verdachte op het oog, maar of de zaak daarmee is opgelost?

Het vierde seizoen van Grantchester is vanaf zaterdag 20 juli wekelijks om 20.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Grantchester terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 4 van misdaadserie Grantchester van start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV