Spaanse thrillerserie The Pier te zien op NPO 3

Spaanse thrillerserie The Pier te zien op NPO 3
Dubbele afleveringen op zaterdagavond

Kijktip :

Op zaterdag 20 juli gaat de Spaanse thrillerserie The Pier (originele titel: El embarcadero) van start op NPO 3. Centraal staat Alejandra, die verschrikkelijk nieuws te horen krijgt: ze moet het lichaam van haar overleden man Oscar identificeren. Het is het begin van een nachtmerrie.

Dubbelleven
Vlak voor zijn dood hebben Oscar en Alejandra nog plannen gemaakt voor de toekomst, dus een zelfmoord lijkt uitgesloten. Dan komt Alejandra er achter dat haar man een dubbelleven heeft geleid met een andere vrouw, Veronica. Wie is deze vrouw? Wie was de man waar Alejandra vijftien jaar van heeft gehouden écht? En wat is er die fatale avond op de pier gebeurd?

Vragen en antwoorden
Alejandra blijft met veel vragen zitten en besluit daarom op zoek te gaan naar antwoorden. Daarvoor neemt ze een aantal rigoureuze beslissingen en als gevolg hiervan belandt ze in een compleet andere wereld, die haar niet meer los laat. Uiteindelijk ontdekt ze een nieuwe kant van zichzelf, waarvan ze niet wist dat die bestond.

De serie The Pier is vanaf zaterdag 20 juli wekelijks vanaf 20.25 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. Je kunt de eerste aflevering van The Pier hier terugkijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spaanse thrillerserie The Pier te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV