Vanavond op tv: tweede aflevering De smaak van Joël, docu Explorer: Journey to Europa en meer

Vanavond op tv: tweede aflevering De smaak van Joël, docu Explorer: Journey to Europa en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 19 juli

Kijktip :

Vanavond gaat culinair journalist Joël Broekaert verder op zijn ontdekkingsreis langs verschillende kookprocessen. Dit keer is dat aromatiseren. Verder is onder meer de documentaire Explorer: Journey to Europa op tv. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 19 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Prison Girls - Life Inside: suikeroom en transgender

NPO 3
NPO 3
20:30 uur

Er staat weer een hele bijzonder aflevering van Prison Girls - Life Inside op het programma. In deze aflevering volgen we de aan heroïne verslaafde Missy, die tijdens haar periode achter de tralies hulp krijgt van een suikeroompje die haar geld toestopt. Daarnaast is te zien hoe de liefde tussen transgender Franklin en medegevangene Leslie steeds verder opbloeit, hoewel ze hun relatie angstvallig geheim houden.


Reportage: Inside the Black Market

Canvas
Canvas
20:30 uur

West-Europa wordt tegenwoordig overspoeld met nepproducten, van kleding tot tassen en zelfs medicijnen. Onderzoeksjournaliste Livvy Haydock duikt in deze reportage in de zwarte markt van Groot-Brittannië, waar jaarlijks voor negen miljard aan goederen wordt verhandeld. Vooral de handel in medicijnen is zorgwekkend: het kalmeringsmiddel Xanax heeft in het Verenigd Koninkrijk al aan meer dan 200 mensen het leven gekost.


De smaak van Joël: aromatiseren

NPO 2
NPO 2
21:10 uur

Joël Broekaert onderzoekt in zijn culinaire programma De smaak van Joël de kookprocessen die we elke dag gebruiken in onze keuken. De ontdekkingsreis voert hem naar bijzondere plekken op de wereld, waar het kookproces in kwestie op een bijzondere manier wordt toegepast. In de tweede aflevering onderzoekt Broekaert het proces aromatiseren. Hij belandt in het Verenigd Koninkrijk bij één van de beste restaurants ter wereld: The Fat Duck.


Docu: Explorer: Journey to Europa

National Geographic
National Geographic
22:00 uur

National Geographic besteedt de hele week aandacht aan het 50-jarig jubileum van de eerste maanlanding met een aantal documentaires over het heelal en de planeten die zich daarin bevinden. Vanavond staat de documentaire Explorer: Journey to Europa op het programma. We hebben het hier niet over het continent Europa, maar de ijzige maan van Jupiter, op zo'n 780 kilometer afstand van de aarde. Is daar buitenaards leven mogelijk?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: tweede aflevering De smaak van Joël, docu Explorer: Journey to Europa en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen