SpangaS verwelkomt nieuwe castleden in seizoen 13

SpangaS verwelkomt nieuwe castleden in seizoen 13
Jeugdserie vanaf 2 september te zien op NPO 3

Nieuws :

De immens populaire jeugdserie SpangaS is alweer toe aan het dertiende seizoen. Vanaf maandag 2 september kun je de avonturen van de leerlingen van het Spangalis College weer volgen op NPO 3. Dit seizoen doen ook een paar nieuwe gezichten hun intrede.

Bo Maerten
De bekendste van de nieuwe gezichten is waarschijnlijk Bo Maerten, die al in veel succesvolle Nederlandse producties heeft meegespeeld. Maerten is Sophie Bleeker, een 19-jarige stagiaire die een opleiding tot docent Nederlands volgt. Nieuwe rollen zijn ook weggelegd voor YouTuber Jard Struik, die de cynische, pesterige en aan een rolstoel gebonden Joris speelt, en Roosmarijn Wind. Die vertolkt juist het tegenovergestelde: de positieve Luna.

Pesten
SpangaS is nooit te beroerd om een aantal actuele maatschappelijke thema's te behandelen. Ook dit jaar is er weer aandacht voor pesten, maar nu is niet een leerling, maar een docent het slachtoffer. De slogan van het nieuwe seizoen is "Waar sta jij voor?", en dit uit zich in de moeilijke dilemma's waar de leerlingen van het Spangalis College voor komen te staan. Ze nemen de kijker mee bij het maken van lastige keuzes.

Online
De jeugd van tegenwoordig is steeds vaker online te vinden, en daarom maakt ook SpangaS veel online content. Op YouTube en Instagram wordt exclusieve content van de serie geplaatst, zoals sneak previes, reactievideo's en SpangaS Talks, waarin acteurs verder discussiëren over onderwerpen en thema's uit de serie.

Het nieuwe seizoen van SpangaS is vanaf maandag 2 september dagelijks om 18.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van SpangaS terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op SpangaS verwelkomt nieuwe castleden in seizoen 13 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV