Docu Apollo: The Forgotten Films toont nooit vertoonde beelden van maanlanding

Docu Apollo: The Forgotten Films toont nooit vertoonde beelden van maanlanding
50 jaar na mijlpaal

Kijktip :

Discovery Channel komt vijftig jaar en één dag na de historische maanlanding met een prachtige documentaire. In Apollo: The Forgotten Films is nooit eerder vertoond materiaal van de maanlanding te zien.

Prachtige beelden
Tot nu toe zijn er eigenlijk maar een paar fragmenten van de maanlanding die in ieders geheugen gegrift staan. Een onscherp, korrelig zwart-wit beeld van een man in een wit pak die een desolaat maanlandschap betreedt, en dat is het wel zo'n beetje. Apollo: The Forgotten Films onthult prachtige nieuwe beelden.

Historische missie
Ook aan het eind van de jaren zestig waren er al genoeg mensen met een amateurcameraatje, en de beelden die zij maakten van de voorbereidingen op de historische maanmissie zijn samengebald in deze documentaire. De kleurrijke beelden vormen samen een ode aan de ruim 400.000 wetenschappers en technici die de maanlanding mogelijk maakten.

De documentaire Apollo: The Forgotten Films is op zondag 21 juli om 21.00 uur te zien op Discovery Channel.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Apollo: The Forgotten Films toont nooit vertoonde beelden van maanlanding of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV