Laatste aflevering Het echte leven in de dierentuin

Laatste aflevering Het echte leven in de dierentuin
Kijkcijferhit sluit af

Kijktip :

Het groeide de afgelopen weken uit tot één van de grote kijkcijferhits van de zondagavond: Het echte leven in de dierentuin, waarin de kijker achter de schermen kan gluren bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Elke week keken er ruim een miljoen mensen naar. Op zondag 21 juli is de laatste aflevering te zien.

Dieren en verzorgers
De documentaireserie liet zien hoe de dieren en verzorgers van de dierentuin hun dagen indelen. Verborgen camera's registreerden alles wat de dieren ondernamen, van ruzies en conflicten tot ontluikende liefdes. Het levert soms keiharde, maar vaak hartverwarmende momenten op. De gepassioneerde verzorgers voorzien alles van commentaar.

Laatste aflevering
In de slotaflevering is te zien hoe roloway Akua in de peuterpubertijd belandt. Haar soortgenoten hebben er flink onder te lijden, maar de stokstaartjes moeten het helemaal ontgelden. Daarnaast krijgt orang-oetan Tjintah haar vierde kindje, maar hoe staat het eigenlijk met de voortplanting bij de reuzenpanda's?

De laatste aflevering van Het echte leven in de dierentuin is op zondag 21 juli om 21.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Het echte leven in de dierentuin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen