Nieuw programma Trouwen in het buitenland van start op SBS

Nieuw programma Trouwen in het buitenland van start op SBS
Stellen doen alles voor huwelijk over de grens

Kijktip :

In het nieuwe SBS-programma Trouwen in het buitenland, dat op maandag 22 juli van start gaat, is te zien dat een sprookjeshuwelijk in het buitenland tegenwoordig niet alleen is weggelegd voor de allerrijksten. Vijf stellen organiseren helemaal zelf hun bruiloft.

Problemen
Hoewel de stellen zich in Nederland al zo veel mogelijk hebben voorbereid, komen ze op locatie toch voor een aantal onverwachte verrassingen te staan. Problemen als taalbarrières en cultuurverschillen leiden tot hilarische situaties. Ook komen de vijf koppels er achter dat het organiseren van een sprookjeshuwelijk veel meer is dan een mooie locatie en een adembenemende jurk.

Van Ibiza tot Turkije
Sprookjeshuwelijken zijn er in alle soorten en maten, en in Trouwen in het buitenland krijgen we een paar bijzondere variaties te zien. Zo wil het ene stel een hippiebruiloft op Ibiza houden, terwijl een ander koppel opteert voor een romantisch huwelijk aan de Turkse kust. De stellen zullen met alles rekening moeten houden, van het diner voor de gasten tot de aankleding van de locatie.

Het nieuwe programma Trouwen in het buitenland is vanaf maandag 22 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Trouwen in het buitenland terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Trouwen in het buitenland van start op SBS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV