Netflix-recensie: Secret Obsession is een foute guilty pleasure

Netflix-recensie: Secret Obsession is een foute guilty pleasure
Na een ongeluk weet Jennifer niet meer wie ze is, maar haar man wel...

Film :

Afgelopen vrijdag, 19 juli, heeft Netflix de nieuwe thriller Secret Obsession toegevoegd. Het zal je maar overkomen: na een zwaar ongeluk weet Jennifer niet meer wie ze is. In het ziekenhuis staat haar echtgenoot klaar om 'Jen' eens flink in de watten te leggen en met fotoboeken de herinneringen terug halen. Die liefdevolle herinneringen worden een hel. Lees hier de Netflix-filmrecensie van Secret Obsession.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Geheugenverlies, onmacht, angst en een zere voet
Een jonge vrouw (Brenda Song) wordt na een ongeluk wakker in het ziekenhuis en heeft geen idee meer wie ze is. Gelukkig is daar haar knappe echtgenoot (Mike Vogel) om haar mee naar huis te nemen en te helpen weer op krachten te komen. Na een tijdje valt haar op dat hij zich wel een beetje verdacht gedraagt. Is deze kerel eigenlijk wel haar man?

Brenda Song en Mike Vogel in de thriller Secret Obsessions

Beoordeling van Gids.tv
De titel doet vermoeden dat je naar een wanstaltige romcom zit te kijken met Tori Spelling in de hoofdrol. Dit valt best mee. Eigenlijk is Secret Obsessions voor thrillerliefhebbers prima. Al aan het begin van de film wordt er flink wat explosieve spanning toegevoegd, wat ervoor zorgt dat je gelijk klaarwakker in je stoel zit. Het acteerwerk spat echter niet van het scherm. Voormalig model Mike Vogel en Brenda Song (die soms behoorlijk irritant acteert) zorgen ervoor dat je de plotwendingen al van kilometers afstand ziet aankomen. Soms is het verhaal zeer ongeloofwaardig (een lijk in de tuin?) en niet orgineel of goed. Toch mogen fans van 'hapklare' thrillers met romantische elementen dit natuurlijk niet missen.

Cast
Naast Brenda Song (Wendy Wu: Homecoming) en Mike Vogel (The Help) is ook Dennis Haysbert (Heat) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peter Sullivan (The Sandman).

Secret Obsession is vanaf 19 juli 2019 te zien op Netflix. Genre: Thriller, Drama. Tijdsduur: 97 minuten. IMDb-score 4,3.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV