Deze 10 topfilms zijn in augustus 2019 te streamen op Pathé Thuis, iTunes of Google Play

Deze 10 topfilms zijn in augustus 2019 te streamen op Pathé Thuis, iTunes of Google Play
Filmtrailers en recensies van Dumbo, Us en veel meer

Kijktip :

De grootste blockbuster-films net uit de bioscoop en nu al thuis op de bank kijken: het kan met Pathé Thuis, iTunes en Google Play. De maand augustus brengt grote titels met zich mee, zoals het futuristische Alita: Battle Angel, de ijzersterke horrorfilm Us en Disneys live action-film met het vliegende olifantje Dumbo. Gids.tv heeft de 10 beste on-demand films van augustus 2019 op een rij gezet.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze nieuwe filmrecensies.

1. Alita: Battle Angel (2019, IMDb ★ 7,5)
We trappen af met pure eye-candy. Als cyborg-chirurg Dr. Dyson Ido (Christoph Waltz) in de 26e eeuw een afgedankt bovenlijf met een nog werkend brein op de schroothoop vindt, geeft hij zijn vondst een nieuw robotlichaam. Visueel is er veel te genieten in deze productie van de makers van Avatar. Lees hier waar je de film kunt streamen en lees hier de filmrecensie van Alita: Battle Angel.

2. The Aftermath (2019, IMDb ★ 6,3)
Deze film vertelt het aangrijpende verhaal van het verwoeste Hamburg in 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) wordt herenigd met haar man Lewis (Jason Clarke), een Britse kolonel. Wanneer het echtpaar bij hun nieuwe huis aankomt is Rachael verbijsterd: ze zullen het grote landhuis delen met de vorige eigenaars, een Duitse weduwnaar (Alexander Skarsgård) en zijn dochter. Lees hier waar je de film kunt streamen. En lees hier de filmrecensie van The Aftermath.

3. Us (2019, IMDb ★ 7,0)
Het verhaal van Us start met de Wilson-familie, die op zomervakantie naar het zonovergoten Santa Cruz vertrekken en ruw worden opgeschrikt door een viertal duistere dubbelgangers. Zij lijken niet alleen precies op hen, maar denken ook hetzelfde en zullen niet rusten tot de Wilsons aan hun einde komen. Schitterede horror van de makers van Get Out. Lees hier waar je de film kunt streamen. En lees hier de filmrecensie van de film Us.

4. Dumbo (2019, IMDb ★ 6,4)
Nostalgisch, schattig en ontroerend verhaal over het vliegende olifantje. Disney en regisseur Tim Burton pakken uit met deze nieuwe live action-film. Het verhaal, waarin het lieve olifantje weggehaald wordt bij zijn moeder, is bekend bij de meeste mensen. Lees hier waar je de film kunt streamen. En lees hier de filmrecensie van Dumbo.

5. Shazam! (2019, IMDb ★ 7,2)
In iedereen schuilt een superheld. Het vereist alleen wat speciale magie om deze eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Asher Angel), kan dat door één woord te roepen: SHAZAM! Verrassend leuke superheldenfilm die opviel in de bioscoop. Lees hier waar je de film kunt streamen. En lees hier de filmrecensie van de film Shazam!

6. The Prodigy (2019, IMDb ★ 5,9)
The Prodigy vertelt het duistere verhaal van de achtjarige Miles (Jackson Robert Scott), die zich steeds merkwaardiger gaat gedragen. Zijn moeder (Taylor Schilling) vermoedt dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Vermakelijke horror die vooral moeders de stuipen op het lijf zal jagen. Lees hier waar je de film kunt streamen. En lees hier de filmrecensie van de film The Prodigy.

7. Eighth Grade (2018, IMDb ★ 7,5)
Deze uitstekende film verdient veel meer aandacht dan hij krijgt. Het is voor de doelgroep een must-see. We leren in deze sympatieke film de 13-jarige Kayla kennen. Op school is ze een onzekere tiener. Problemen als angst, onzekerheid en onzichtbaarheid die haar leven soms tot een hel maken zijn aan de orde van de dag. Lees hier waar je de film kunt streamen. Lees hier de filmrecensie van de film Eighth Grade.

8. Mary Queen of Scots (2018, IMDb ★ 6,3)
Hou je van prachtige kostuums en sterke vrouwenrollen, dan is dit een aanrader. Mary werd op haar zestiende koningin van Frankrijk, kon zich op haar achttiende al weduwe noemen en dacht vervolgens wel eventjes de troon op te kunnen eisen in geboorteland Schotland. Haar nicht, koningin Elizabeth, verpest de boel. Lees hier waar je de film kunt streamen. Lees hier de filmrecensie van de film Mary Queen of Scots.

9. Cold Pursuit (2019, IMDb ★ 6,2)
Wraakfilm met een scherpe koude rand. Acteur Liam Neeson ontsteekt in hevige woede als zijn zoon wordt vermoord. Er zit niets anders op dan een bezoekje aan de daders te brengen. Zeer vermakelijke actiefilm waarin onrecht keihard wordt aangepakt. Lees hier waar je de film kunt streamen. En lees hier de filmrecensie van de film Cold Pursuit.

10. Instant Family (2018, IMDb ★ 7,4)
Zonder al te veel verwachtingen zie je plotseling één van de leukste films van de laatste tijd. Instant Family met Mark Wahlberg is een prachtige afsluiter van deze lijst, en zet de wereld van de pleeggezinnen in het zonnetje. Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) gaan in dit waargebeurde verhaal drie kinderen adopteren. Een lach en een traan zijn gegarandeerd. Lees hier waar je de film kunt streamen. En lees hier de filmrecensie van de film Instant Family.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV