Ellie op patrouille keert terug op NPO 1

Ellie op patrouille keert terug op NPO 1
Voormalig politieagente Ellie Lust op reis

Kijktip :

Ellie op patrouille bleek een kijkcijferhit na het eerste seizoen, en daarom was dit voorjaar de tweede reeks te zien. Ellie Lust ging opnieuw op reis naar plekken waar de lokale politie belast is met een bijzondere taak. Het tweede seizoen wordt vanaf dinsdag 23 juli herhaald.

Politie in het buitenland
Lust, voormalig politieagente bij onder meer de gemeente Amsterdam, werd gedwongen te kiezen tussen een carrière bij de politie of op televisie. Ze koos voor het laatste, en dat bleek de juiste keuze te zijn: Ellie op patrouille is een groot succes. In het tweede seizoen gaat Lust op reis naar Canada om de bevolking te beschermen tegen ijsberen en helpt ze in Buenos Aires bij de heetgebakerde voetbalklassieker tussen River Plate en Boca Juniors.

El Salvador
De reis van Lust begint in de eerste aflevering in het Midden-Amerikaanse land El Salvador, waar ze in de hoofdstad San Salvador neerstrijkt. Het is één van de gevaarlijkste steden ter wereld, waar de vele criminele bendes de macht stevig in handen hebben. Lust ziet hoe de politie hier met meerdere teams tegen strijdt, maar dat het ook levensgevaarlijk voor de agenten is. Ook spreekt ze met voormalige bendeleden die hun leven willen beteren.

Het tweede seizoen van Ellie op patrouille is vanaf dinsdag 23 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ellie op patrouille terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ellie op patrouille keert terug op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV