Oefenwedstrijd Feyenoord - Angers live op tv

Oefenwedstrijd Feyenoord - Angers live op tv
Vriendschappelijk duel op Veronica

Sport :

Op woensdag 24 juli speelt Feyenoord een oefenwedstrijd tegen de Franse club Angers. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live op tv uitgezonden door Veronica.

Tegenstander
Een week eerder verloor Feyenoord een vriendschappelijke wedstrijd tegen Panathinaikos met 3-0. Dat het eerste duel in De Kuip van het nieuwe seizoen. Woensdag is Angers de tegenstander. Die club werd afgelopen seizoen 13de in de Franse Ligue 1.

Eredivisie
De eerste officiële wedstrijd spelen de Rotterdammers op zondag 4 augustus. Dan gaat het nieuwe eredivisieseizoen van start met een thuiswedstrijd tegen Sparta.

Europa League
Op donderdag 8 augustus start het Europese seizoen in de derde voorronde van de Europa League. De tegenstander van Feyenoord is de winnaar van het duel tussen Qabala FK uit Azerbeidzjan en Dinamo Tbilisi uit Georgië.

De oefenwedstrijd Feyenoord - Angers is woensdag 24 juli om 20.00 uur live te zien op Veronica. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur. Na afloop is de samenvatting te zien op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oefenwedstrijd Feyenoord - Angers live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV