In de beste families, nieuwe serie van Coen Verbraak, gaat van start

In de beste families, nieuwe serie van Coen Verbraak, gaat van start
Opvolger van Kijken in de ziel

Kijktip :

Coen Verbraak is inmiddels beroemd en berucht vanwege de scherpe interviews die hij jarenlang afnam in zijn programma Kijken in de ziel. Nu komt de meesterinterviewer met de nieuwe serie In de beste families, waarin broers en zussen praten over belangrijke thema's.

Familieperikelen
De band tussen broer(s) en zus(sen) is uniek: het zijn in principe de mensen die je het langst kent. Vanaf je vroege jeugd tot in het bejaardenhuis, je broer(s) en zus(sen) ken je je hele leven. Je kunt ze niet uitkiezen, en dat zorgt regelmatig voor spanningen en een grote diversiteit aan emoties: van vriendschap tot jaloezie en soms zelfs een diepgewortelde haat.

Bijzondere gezinnen
In heel Nederland zijn bijzondere gezinnen te vinden: extreem grote gezinnen, families met een verborgen geheim, een gezin met geadopteerde kinderen of waar één kind alle aandacht opeiste. Verbraak legt de broers en zussen allerlei confronterende vragen voor: was er een favoriet kind thuis? Zijn er van ieder kind even veel foto's? Zou je je broer of zus hebben gekozen in je vriendenkring?

De zesdelige interviewserie In de beste families is vanaf woensdag 24 juli wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van In de beste families terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op In de beste families, nieuwe serie van Coen Verbraak, gaat van start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV