Nieuw seizoen De S.P.E.L.-show begint op NPO 1

Nieuw seizoen De S.P.E.L.-show begint op NPO 1
Astrid Joosten presenteert taalquiz

Kijktip :

Op woensdag 24 juli begint een nieuw seizoen van de taalquiz De S.P.E.L.-show op NPO 1. Opnieuw is Astrid Joosten de presentatrice. Elke week nemen drie bekende Nederlanders het op tegen een alfabet aan tegenstanders. Wie weet het meest van taal?

Kennis is macht
De Nederlandse taal is een schatkamer van grappige uitdrukkingen, bijzondere gezegdes en ingewikkelde grammaticaconstructies. Om nog maar te zwijgen over de spelling van werkwoorden: is het nou stam +t of stam +dt? Drie bekende Nederlanders en hun tegenstanders krijgen dit soort vragen voorgelegd in De S.P.E.L.-show.

Eerste aflevering
De drie spelrondes zullen duidelijk maken welke mensen in de studio het meest weten van de Nederlandse taal. De beste BN'er en de beste speler uit het alfabet zullen het in de finale tegen elkaar opnemen. In de eerste aflevering doen cabaretier/presentar Jörgen Raymann, zangeres Janouk Kelderman en presentator Klaas van Kruistum mee.

Het nieuwe seizoen van De S.P.E.L.-show is vanaf woensdag 24 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De S.P.E.L.-show terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De S.P.E.L.-show begint op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen