Bijzondere documentaire Big Life Fix te zien op Canvas

Bijzondere documentaire Big Life Fix te zien op Canvas
Op zoek naar creatieve oplossingen

Kijktip :

Vanaf woensdag 24 juli is de driedelige wetenschappelijke documentaire Big Life Fix te zien op de Vlaamse zender Canvas. Hierin gaan bijzonder creatieve mensen op zoek naar oplossingen voor allerlei dagelijkse problemen. Hoe kunnen we ons leven makkelijker maken?

Opblijven
Voor de documentaireserie zul je wel moeten opblijven, want hij wordt de komende drie woensdagen pas na 23.00 uur uitgezonden. Maar dan krijg je wel bijzondere dingen te zien. Zo gaan Simon Reeve en zijn team van uitvinders proberen een terminaal zieke fotograaf weer te laten werken. De fotograaf kan door zijn ziekte zijn handen niet meer gebruiken om foto's te maken.

Problemen fiksen
Alles draait in Big Life Fix om het 'fiksen' van problemen, hoe klein of groot ook. Reeve en zijn team gaan ook naar een afgelegen dorp in Wales, zonder internet of goede telefoonverbinding, waar ze een geavanceerd communicatiesysteem creëren. Ook schieten ze een jonge ontwerper met Parkinson te hulp, die al twee jaar geen pen meer vast kan houden door het trillen.

De driedelige documentaire Big Life Fix begint vanaf woensdag 24 juli wekelijks tussen 23.00 en 23.20 op Canvas.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere documentaire Big Life Fix te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV