BN'ers fietsen in Tour de Celeb loodzware Tour de France-etappe

BN'ers fietsen in Tour de Celeb loodzware Tour de France-etappe
Geld ophalen voor de Nierstichting

Kijktip :

Vier bekende Nederlanders zullen zich in Tour de Celeb wagen aan een loodzware Tour de France-etappe. Ze hebben één collectief doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor de Nierstichting door donateurs te werven en zo een draagbare kunstnier mogelijk te maken.

De BN'ers
De vier bekende Nederlanders die dit jaar meedoen zijn (sport)journalist en presentator Erik Dijkstra, presentatrice Nicole Buch, cabaretier Remco Veldhuis en Heel Holland Bakt-winnares Anna Yilmaz. Ze zullen zich wagen aan een officiële Tour-etappe van 135 kilometer met drie zeer steile beklimmingen. In totaal zullen ze ruim 4,5 kilometer de hoogte in gaan.

Support
In tien weken tijd worden de BN'ers klaargestoomd voor deze helse klus, maar dat hoeven ze niet alleen te doen: ze krijgen hulp van coach Leontien van Moorsel en topsportarts Guido Vroemen. Ook tijdens hun fietstocht worden ze ondersteund, op een bijzondere manier: nierpatiënten Jasper (27), Moniek (32), Patrick (38) en Marie-Ceciel (54) staan de BN'ers mentaal bij.

De documentaire Tour de Celeb is op donderdag 25 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna Tour de Celeb terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN'ers fietsen in Tour de Celeb loodzware Tour de France-etappe of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV