Daphne Bunskoek keert terug bij RTL voor talkshow

Daphne Bunskoek keert terug bij RTL voor talkshow
Nieuwe presentatrice 5 Uur Live

Nieuws

Presentatrice Daphne Bunskoek maakt in 2018 haar rentree bij RTL. Daar presenteerde ze tien jaar geleden onder andere RTL Boulevard en RTL Travel. Komend jaar wordt ze een vast gezicht van het middagprogramma 5 Uur Live op RTL 4.

In 2009 presenteerde Bunskoek de geflopte talkshow De tafel van 5 op Net5. Binnen een maand werd dat programma al van de zender gehaald. Momenteel is ze ook te zien op Net5 met het programma House Rules NL.

Daphne Bunskoek heeft aangegeven dat ze zich verheugd op het presenteren van 5 Uur Live: "Ik heb ontzettend veel zin om weer een dagelijks liveprogramma te presenteren. De uitdaging is om met je gasten en collega’s een plek te creëren waar bijzondere en aansprekende verhalen worden verteld en waar de kijker zich thuis voelt. 5 Uur Live is daar een prachtige plek voor."

5 Uur Live wordt op dit moment afwisseld gepresenteerd door Koffietijdpresentatrices Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Daphne Bunskoek wordt in 2018 aan het team toegevoegd. De uitzendingen zijn iedere werkdag tussen 17:00 en 18:00 uur op RTL 4.

Tags: presentatie, rtl boulevard, net5, daphne bunskoek, loretta schrijver, pernille la lau, quinty trustfull, team, house rules nl

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »