Vanavond op tv: The Great British Skinny Dip, Tour de Celeb en meer

Vanavond op tv: The Great British Skinny Dip, Tour de Celeb en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 25 juli

Kijktip :

Het televisieaanbod gaat ondanks het warme weer gewoon door. Vanavond is er een mooie docu te zien over nudisme, getiteld: The Great British Skinny Dip. Daarnaast worden er ook een aantal voetbalwedstrijden uitgezonden. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 25 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: The Great British Skinny Dip

NPO 3
NPO 3
21:55 uur

Andrew Welch is een marketingdirecteur van British Naturism. Hij wil nudisme bevorderen en meer leden aantrekken. In The Great British Skinny Dip wordt Andrew gevolgd in de maanden voorafgaand aan de skinny dip.

Nudisme
De organisatie van Andrew Welch, British Naturism, verliest jaarlijks veel leden. Daarnaast worden de huidige leden steeds ouder. Andrew heeft een moeilijke baan. Het is zijn taak om nudisme te bevorderen en nieuwe jonge mensen aan te trekken.

Naaktzwemmen
Via zijn initiatief Great British Skinny Dip wil hij meer nieuwe en jonge leden bereiken. Op locaties door het hele land, organiseert hij in september een weekend naaktzwemmen. Zo komen jonge mensen op de meest toegankelijke manier in aanraking met nudisme.


Live: FC Utrecht - Zrinjski Mostar

Veronica
Veronica
18:00 uur

Vanavond speelt FC Utrecht tegen Zrinjski Mostar, een Bosnische voetbalclub. De wedstrijd is een live-verslag van de tweede kwalificatieronde in de UEFA Europa League. Vorig jaar werd Zrinjski Mostar tweede in de nationale competitie. Ze eindigden achter Sarajevo.


Live: AZ - BK Häcken

Veronica
Veronica
20:30 uur

In de tweede kwalificatieronde van de UEFA Europa League strijden AZ en BK Häcken tegen elkaar voor de winst. Het Zweedse voetbalteam staat momenteel op de vierde plek in de Zweedse competitie.


Tour de Celeb: fietsen voor Nierstichting

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Vanavond is een nieuwe editie van de Tour de Celeb te zien op NPO 1. Vier bekende Nederlanders fietsen één van de zwaarste bergetappes van de Tour de France voor het goede doel.

BN'ers
Nicole Buch, Erik Dijkstra, Remco Veldhuis en Anna Yilmaz fietsen om donateurs te werven voor de Nierstichting. Een van de doelen is om de draagbare kunstnier zo snel mogelijk te realiseren voor nierpatiënten.

Etappe
De BN'ers zullen een officiële Tour de France-etappe fietsen. Het betreft een bergetappe van maar liefst 135 kilometer lang en een totale klim van in totaal 4563 meter. In deze etappe zitten drie steile beklimmingen. Ze hebben tien weken de tijd om te trainen voor een van de grootste sportieve uitdagingen van hun leven. Hierin worden ze begeleid door Leontien van Moorsel en topsportarts Guido Vroemen.


Docu: Poster - Het begin van de moderne reclame

NPO 2
NPO 2
22:50 uur

Je ziet ze overal: reclameposters. Het idee van een poster kennen we al een tijdje, maar hoe is de moderne reclameposter nou precies ontstaan?

Berlijn
In het begin van de 20ste eeuw introduceerden Lucian Bernhard, Ludwig Hohlwein en Julius Klinger in Berlijn de nieuwe reclameposter. Het was voor deze tijd een totaal vernieuwend ontwerp.

Ontwerp
De drie artistieke genies kozen voor strakke beelden op hun poster. Daarnaast was de poster voornamelijk aantrekkelijk in hun eenvoud en was deze meestal vergezeld van een geestige boodschap. Op hun posters werden mooie, jonge mensen afgebeeld en een product dat duidelijk en prominent in beeld is.

Inspiratie
Tot op de dag van vandaag laten reclamemakers en grafisch ontwerpers zich nog inspireren door de vernieuwende stijl van Bernhard, Hohlwein en Klinger.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: The Great British Skinny Dip, Tour de Celeb en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen