Registratie Mega Piraten Festijn op tv

Registratie Mega Piraten Festijn op tv
Muziekfeest in Gelredome

Kijktip :

NPO 1 zendt op vrijdag 26 juli een registratie van het Mega Piraten Festijn van 2018 uit. Normaal gesproken vinden de concerten plaats in enorme tenten, maar in 2018 werd er een andere, spectaculaire locatie gevonden: Vitesse-stadion het Gelredome in Arnhem.

Nederlandse artiesten
Tijdens de piratenfeesten, die vooral buiten de Randstad enorm populair zijn, treedt een keur aan bekende Nederlandse artiesten op. Onder anderen Snollebollekes, Lee Towers, Jan Smit, Lange Frans en Gerard Joling geven acte de présence, maar natuurlijk zijn er nog veel meer, want ook artiesten als George Baker, John de Bever, Jannes en Wolter Kroes komen langs.

Meezingen
Aan de line-up is al te zien wat de intentie van het feest is: meezingen! En dat gebeurt dan ook in grote getale. Het Mega Piraten Festijn wordt niet voor niets "Europa's grootste meezingfeest" genoemd. Sinds 2004 zijn de piratenfeesten immens populair geworden; toen vond het allereerste Mega Piraten Festijn plaats in het kleine Overijsselse plaatsje Lemelerveld.

De registratie van het Mega Piraten Festijn van 2018 is op vrijdag 26 juli en vrijdag 2 augustus om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het Mega Piraten Festijn terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Registratie Mega Piraten Festijn op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen