Misdaadserie Snatch van start op BBC First

Misdaadserie Snatch van start op BBC First
Gebaseerd op filmklassieker

Kijktip :

Op vrijdag 26 juli gaat de Britse misdaadserie Snatch van start op BBC First. Klinkt de titel je bekend in de oren? Dat kan kloppen, want de serie is voor een deel gebaseerd op de inmiddels klassieke gelijknamige film van regisseur Guy Ritchie uit 2000.

Overval
De serie volgt een groep vrienden, die bedrogen is door een clubeigenaar met maffiaconnecties. Als vergelding plannen ze een roofoverval, maar de hele planning wordt door elkaar gegooid als ze stuiten op een vrachtwagen. Die zit volgepakt met goud, en al snel bevindt het clubje vrienden zich midden in de wereld van de georganiseerde misdaad.

Klassieker
De bekendste acteur van het stel is Rupert Grint, die we kennen als Ron Weasley in de Harry Potter-films. Hij heeft grote schoenen om te vullen: de film waarop de serie is gebaseerd, Snatch, geldt als een moderne Britse klassieker met glansrollen voor onder anderen Jason Statham, Stephen Graham, Brad Pitt, Vinnie Jones en Benicio del Toro.

De misdaadserie Snatch is vanaf vrijdag 26 juli wekelijks om 22.00 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First bij jouw tv-aanbieder kunt vinden.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Misdaadserie Snatch van start op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV