Politicus Henk Otten te gast in Nieuwsuur: "FvD is sektarische Thierry Baudet-fanclub"

Politicus Henk Otten te gast in Nieuwsuur: "FvD is sektarische Thierry Baudet-fanclub"
Weggestuurd bij Forum voor Democratie

Kijktip :

Eerste Kamer-politicus Henk Otten is vanavond (25 juli) te gast in Nieuwsuur om te vertellen over zijn 'ontslag' uit de partij Forum voor Democratie. Otten uit hevige kritiek op partijleider Thierry Baudet, met wie hij Forum heeft opgericht: "Het is een sektarische Thierry Baudet-fanclub," zegt Otten tegen de NOS.

Fraude
Volgens het bestuur van Forum voor Democratie zou Henk Otten fraude hebben gepleegd met de overheidssubsidie voor politieke partijen. Dat heeft de partij aangegrepen om Otten te royeren, maar daar gaat de politicus niet mee akkoord: hij wil gewoon in de Eerste Kamer blijven zitten. Daarnaast doet Otten aangifte tegen Forum voor Democratie wegens smaad.

Nieuwsuur
Vanavond is Henk Otten te gast in Nieuwsuur om te vertellen over de perikelen binnen de partij. Volgens hemzelf zijn er veel kiezers van Forum voor Democratie die liever zijn politieke agenda steunen dan de harde lijn van Thierry Baudet. Naar eigen zeggen wil Otten zich blijven inzetten voor de mensen die hem steunen.

De uitzending van Nieuwsuur met Henk Otten is op donderdag 25 juli om 22.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt die uitzending van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Politicus Henk Otten te gast in Nieuwsuur: "FvD is sektarische Thierry Baudet-fanclub" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV