Hoe laat is de WTA Palermo Finale van Kiki Bertens live op TV?

Hoe laat is de WTA Palermo Finale van Kiki Bertens live op TV?
Kiki Bertens treft Jil Techmann in finale

Sport :

Kiki Bertens won na acht matchpoints de halve finale van het WTA Toernooi in Palermo. Ze versloeg de 21-jarige Spaanse Paula Badosa met 6-1, 7-5. Zondagavond 28 juli is de finale live te zien op FOX Sports 5. De wedstrijd begint om 19:30 uur.

Teichmann
In de finale treft ze Jil Teichmann. De Duitse won overtuigend van haar Russische tegenstander Ludmilla Samsonova. Teichmann had twee sets nodig om te winnen van Samsonova. Ze won met 6-3, 6-1. Teichmann is momenteel nummer 82 van de wereld. Bertens trof haar vier jaar geleden al eens: in de kwalificiaties van het WTA-toernooi van Luxemburg. Bertens won hier in twee sets.

Titel
Bertens is op weg om haar derde titel van het jaar te veroveren. Zo won ze het WTA-toernooi van Madrid en liet ze in Sint Petersburg ook al zien dat ze de sterkste was. De Nederlandse tennister is momenteel nummer 5 van de wereld.

Het WTA-toernooi in Palermo is tot en met 28 juli dagelijks live te zien op FOX Sports 5. De finale met Kiki Bertens is zondagavond 28 juli om 19:30 uur te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is de WTA Palermo Finale van Kiki Bertens live op TV? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV