Vandaag o.a. live darts en golf

Vandaag o.a. live darts en golf
Belangrijkste livesport van de dag

Sport

GiDS.tv zet elke dag op een rij welke sport er op tv of via online streaming te zien is. Bekijk het overzicht van de belangrijkste sportverslagen van de dag.

  • Darts: Grand Slam Of Darts

Live verslag van de zesde dag van de Grand Slam Of Darts, met vandaag de tweede ronde, waarin de Nederlanders Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld in actie komen. Het verslag is van 20:00 tot 00:00 uur te zien op RTL 7 en via de livestream van RTL 7 Darts.

  • Golf: DP World Tour Championship

De Nederlander Joost Luiten speelt in Dubai zijn laatste golftoernooi van het jaar. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select doen live verslag tussen 09:00 en 14:00 uur.

  • Tennis: ATP Finals

Live verslag van Roger Federer - Marin Cilic om 15:00 uur en Alexander Zverev - Jack Sock om 21:00 uur op FOX Sports 4. BBC Two doet 's middags tussen 15:00 en 17:45 uur live verslag van het toernooi.

Tags: sport, tennis, golf, live, roger federer, joost luiten, toernooi, dubai, world tour championship, grand slam, michael van gerwen, darts, marin cilic, 2000, FOX Sports, alexander zverev, Raymond van Barneveld, jack sock, livestream, world tour, ziggo sport, atp finals

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »