Serie Update: vierde seizoen The Handmaid's Tale, The Dark Crystal: Age of Resistance en eerste teaser Lord of the Rings

Serie Update: vierde seizoen The Handmaid's Tale, The Dark Crystal: Age of Resistance en eerste teaser Lord of the Rings
Wekelijks portie serienieuws op Gids.tv

Nieuws :

Met de nieuwste streamingservices Disney+ en WB op komst en het bestaande Hulu, Amazon Prime en Netflix draait de wereld van de (tv-)series sneller dan ooit! Op Gids.tv praten we je elke zondag bij over het laatste serienieuws en -geruchten!

The Handmaid's Tale krijgt vierde seizoen
De serie The Handmaid’s Tale krijgt een vierde seizoen. Dat laten de makers van de serie weten tijdens een evenement van de Television Critics Association in Los Angeles. De Hulu-serie zal hier in Nederland weer te zien op RTL-streamingdienst Videoland. Goed nieuws voor de fans van de serie!

The Dark Crystal komt!
Het stond al even op het programma, en nu komt hij dan eindelijk: The Dark Crystal: Age of Resistance! Het passieproject van Jim Henson (de maker van The Muppets) is vanaf eind augustus te zien op Netflix.

The Lord of the Rings dropt eerste teaser

Kort nieuws

  • Er wordt steeds meer bekend over Star Trek: Picard: Will Riker en Deanna Troi (Star Trek: Nemesis) keren terug, de Borg komen terug en Picard zou de Starfleet hebben verlaten!
  • Het laatste seizoen van Lucifer wordt langer dan verwacht: niet acht, maar zestien afleveringen!
  • Game of Thrones is dan wel voorbij, maar de uiers van de melkkoe zijn nog lang niet leeg. De pilot van de eerste spin-off is opegenomen, maar er liggen er nog twee klaar!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV