Nieuwe vooravond SBS6: terugkeer Man bijt hond en Lingo

Nieuwe vooravond SBS6: terugkeer Man bijt hond en Lingo
Utopia verhuist naar 18:00 uur

Nieuws :

SBS6 gooit zijn vooravond volledig op de schop. Het legendarische Man bijt hond zal voortaan iedere werkdag te zien zijn om 19:30 uur te zien zijn, gevolgd door Lingo. Utopia verhuist naar 18:00 uur.

Terugkeer Man Bijt Hond
Het werd al een tijdje gefluisterd maar SBS6 heeft zojuist bekend gemaakt dat Man bijt hond inderdaad terugkeert op televisie: de zender programmeert het programma iedere werkdag om 19:30 uur. Aansluitend wordt Lingo uitgezonden, een ander succesnummer dat zijn comeback maakt. Jan Versteegh zal het spelprogramma gaan presenteren.

Verhuizing Utopia
Utopia, al enige jaren een hit op de vooravond, krijgt een nieuw uitzendtijdstip. De reallife-show verhuist van 19:30 uur naar 18:00 uur, de plek waar de afgelopen maanden het geflopte 6Inside te zien was. Hart van Nederland blijft te zien om 19:00 uur.

Nieuwe vooravond
SBS6 doet duidelijk een nieuwe poging om de vooravond tot een succes te maken. De tijd zal uitwijzen of de kijker de nieuwe programma's zal gaan vinden. Op 26 augustus gaat de nieuwe programmering van start. De vooravond zal er dan zo uit gaan zien:

18.00 uur: Utopia
19.00 uur: Hart van Nederland
19.30 uur: Man bijt hond
20.00 uur: Lingo

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe vooravond SBS6: terugkeer Man bijt hond en Lingo of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV