Recensie: Fast & Furious: Hobbs & Shaw is wereldwijde actie in het kwadraat

Recensie: Fast & Furious: Hobbs & Shaw is wereldwijde actie in het kwadraat
Johnson en Statham moeten de mensheid redden

Film :

Vanaf donderdag 1 augustus is de actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw in de Nederlandse bioscopen te zien. Fasten your seatbelts voor spectaculaire actie, want dit is de eerste spin-off in de reeks rond de Fast & Furious-personages Luke Hobbs en Deckard Shaw. Lees hier de filmrecensie van Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

Gids.tv bekijk als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze nieuwe filmrecensies.

Londen, Moskou en Samoa
Politieman Luke Hobbs en de uit de gratie gevallen spion Deckard Shaw worden bij elkaar gebracht om de schurk Brixton (Idris Elba) te stoppen, die de toekomst van de mensheid bedreigt. Een paar kleine probleempjes: Hobbs en Shaw mogen elkaar niet en Brixton is omgebouwd, versterkt en weer tot leven gebracht door allerlei cyber-genetische ingrepen, waardoor hij onsterfelijk is. Een avontuur dat langs Londen, Moskou en het prachtige Samoa gaat, waar Luke Hobbs ook nog hulp van zijn familie krijgt.

Dwayne Johnson en Jason Statham en Idris Elba in de actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Beoordeling van Gids.tv
Het is bekend dat acteurs Vin Diesel en Dwayne Johnson niet bepaald twee handen op één buik waren op de set van de Fast & Furious-films. Universal had het briljante idee om 'The Rock' Johnson zijn eigen spin-off film te geven, waardoor Fast & Furious 9 meteen verschoven is naar 2020. Ondanks een speelduur van 136 minuten houden ze de actie er goed in, met als hoogtepunt spannende achtervolgingsscènes door Londen en Moskou. Naast een kleine maar leuke rol voor Helen Mirren doet ook de Deadpool-acteur Ryan Reynolds mee als verrassing. Puur popcornvermaak met soms een onvaste camera en een mager verhaal, maar voor de rest zeuren we niet. Blijf zeker zitten tot na de aftiteling, want er is meer.

Cast
Naast Dwayne Johnson (San Andreas) en Jason Statham (The Meg) zijn ook Helen Mirren (RED) en Idris Elba (Cats) te zien in deze film. De regie is in handen van David Leitch (Deadpool 2).

Fast & Furious: Hobbs & Shaw is vanaf 1 augustus 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: actie. Tijdsduur: 136 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Fast & Furious: Hobbs & Shaw is wereldwijde actie in het kwadraat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV