Adam Zkt. Eva VIPS opnieuw te zien op RTL 5

Adam Zkt. Eva VIPS opnieuw te zien op RTL 5
BN'ers geven zich bloot op tropisch eiland

Kijktip :

Het programma Adam Zkt. Eva is inmiddels behoorlijk ingeburgerd op de Nederlandse televisie, maar toen het werd aangekondigd deed het behoorlijk wat stof opwaaien. Er kwam zelfs een Adam Zkt. Eva VIPS, waarvan het tweede seizoen vanaf donderdag 1 augustus wordt herhaald.

Temptation Island
In de eerste aflevering is het Joshua Feytons die het spits afbijt. Zonder kleren en in zijn Adamskostuum komt hij aan op een onbewoond eiland, waar hij de liefde van zijn leven hoopt te vinden. Joshua werd bekend door zijn deelname aan Temptation Island, dus verleiden kan hij wel. Hoe zal hij zich voelen als hij zich meteen helemaal moet blootgeven?

Deelnemers dit seizoen
In de andere vijf afleveringen zijn er nog twee mannen die op zoek gaan naar hun Eva, terwijl twee vrouwen én een man (Jeffrey Wammes) op zoek gaan naar de ware Adam. De deelnemers zijn:

  • Aflevering 2 (8 augustus): turner Jeffrey Wammes
  • Aflevering 3 (15 augustus): model en playmate Beau Hesling
  • Aflevering 4 (22 augustus): dj en zanger Jeroen Post
  • Aflevering 5 (29 augustus): après-ski-artiest en dj Eric Dikeb
  • Aflevering 6 (5 september): zangeres Dewi Pechler

De herhalingen van het tweede seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS zijn vanaf donderdag 1 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Adam Zkt. Eva VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Adam Zkt. Eva VIPS opnieuw te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV