Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat verder op SBS 6

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat verder op SBS 6
Op bezoek bij cliënten uit het verleden

Kijktip :

Na een pauze van twee maanden gaat Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? verder op SBS 6. Presentator Viktor Brand gaat weer op bezoek bij een paar van de meest spraakmakende cliënten uit het verleden. Hoe staan de zaken er nu voor? Hebben de buren alweer goed contact?

Ruzie om opstapplaats
Een jaar geleden reisde mr. Frank Visser naar Noordwijk, waar een ruzie was ontstaan tussen Aad en Angelina, eigenaren van een souvenirwinkel, en stranduitbater Edwin, die pal naast hun winkel een opstapplaats had gecreëerd. De gemoederen liepen hoog op, en in de uitspraak kwam mr. Visser tot de conclusie dat de opstapplaats per 1 januari 2019 moest verdwijnen.

Illegale toestanden
Na een bezoekje aan Noordwijk reist Viktor Brand door naar Lieren. Ook daar ontstond vorig jaar een flinke ruzie: Jan en Gerrie woonden er vijftig jaar lang in alle rust, maar nieuwe buren gooiden roet in het eten. Die bouwden een nieuwe schutting die ervoor zorgde dat hun tomaten en kippen niet genoeg licht kregen, maar dat was niet alles: er werd zelfs een illegale erker neergezet.

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is vanaf donderdag 1 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gaat verder op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV