Merel Westrik maakt overstap naar Net 5 en krijgt eigen talkshow

Merel Westrik maakt overstap naar Net 5 en krijgt eigen talkshow
Presentatrice vertrekt bij RTL Nieuws

Nieuws :

De nieuwe talkshows blijven de kijker maar om de oren vliegen. Nadat Art Rooijakkers (Zomer met Art) en Hélène Hendriks en Wilfred Genee (Café Hendriks & Genee) zich er deze zomer aan waagden, volgt Merel Westrik: zij krijgt vanaf half oktober een wekelijks praatprogramma op Net 5.

Samenwerking met LINDA.
Net 5 staat bekend om de vrouwgerichte aanpak, waarme het zich wil profileren als dé vrouwenzender van Nederland. In dat kader produceert de zender vanaf half oktober een unieke talkshow die speciaal op vrouwen gericht is, waarvan Westrik de presentatrice/host zal worden. De talkshow is een samenwerking tussen Net 5 en het tijdschrift LINDA.

Vertrek bij RTL
Westrik heeft een contract getekend bij Talpa dat vanaf 1 september in gaat. Dit heeft als gevolg dat ze stopt bij RTL Nieuws, waar ze ruim vijf jaar als nieuwslezeres heeft gewerkt. Westrik zegt zelf dat het afscheid "een beetje pijn" doet, maar zegt ze over haar aankomende dienstverband bij Net 5: "Alles hieraan voelt goed." Naast de talkshow zal Westrik ook andere programma's gaan presenteren, maar daar is verder nog niks over bekend.

De nieuwe, momenteel nog naamloze talkshow van Merel Westrik is vanaf half oktober te zien op Net 5. Als er meer bekend wordt over de naam en inhoud van de show, lees je het op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Merel Westrik maakt overstap naar Net 5 en krijgt eigen talkshow of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV