Gordon Ramsay gaat kokend de wereld over in Uncharted

Gordon Ramsay gaat kokend de wereld over in Uncharted
Geen uitdaging is te groot voor topkok

Kijktip :

Gordon Ramsay heeft op televisie furore gemaakt met zijn hulpprogramma's, waarin hij eigenaren van noodlijdende restaurants op geheel eigen (lees: grove) wijze de waarheid onder ogen laat komen. Nu pakt hij het echter anders aan: in Uncharted gaat Ramsay geen uitdaging uit de weg.

Unieke reisserie
Uncharted belooft een unieke reisserie te worden, waarin Ramsay het koken van bijzondere gerechten combineert met veeleisende tochten door de ongerepte natuur. Hij maakt kennis met nieuwe producten, die Ramsay verwerkt in een eigen gerecht waarmee hij de inheemse bevolking wil eren. Ramsay duikt in de diepste oceanen en beklimt de hoogste bergen in Nieuw-Zeeland, Laos, Marokko, Peru, Hawaï en Alaska.

Maori
In de eerste aflevering van Uncharted gaat Ramsay op een ontdekkingstocht door Nieuw-Zeeland, waar hij zich met een machete een weg moet zien te banen door de weelderige wouden die het land te bieden heeft. Ramsay maakt kennis met de culinaire vindingrijkheid en de traditionele technieken van de Maori. De kok wordt zelf ook flink aan het werk gezet: hij vangt palingen met de hand, graaft een hangi (kuiloven) uit en verzamelt ingrediënten in het bos.

Het nieuwe programma Uncharted is vanaf vrijdag 2 augustus wekelijks om 21.00 uur te zien op National Geographic.

Gordon Ramsay in Peru

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon Ramsay gaat kokend de wereld over in Uncharted of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV