Nieuw seizoen Waar is De Mol? met onder anderen Dotan

Nieuw seizoen Waar is De Mol? met onder anderen Dotan
Ook Edwin Evers en Jandino Asporaat komen langs

Nieuws :

Op maandag 26 augustus begint een nieuw seizoen van Waar is De Mol?, het programma waarin Johnny de Mol een bijzondere reis maakt met een BN'er. Ook dit seizoen heeft hij een paar bijzondere gasten weten te strikken, zoals Dotan en Edwin Evers.

Mooie bestemmingen
Samen met Dotan, Edwin Evers en Jandino Asporaat gaat Johnny de Mol naar een aantal mooie bestemmingen. Met Evers en diens muziekvriend Ferry van Leeuwen reist hij naar Liverpool, omdat Edwin en Ferry allebei groot fan van The Beatles zijn. Asporaat neemt zijn beste vriend Marcel Rocha mee naar Zuid-Afrika, waar ze zien dat apartheid nog steeds bestaat. En met Dotan en vader Shmuel gaat Johnny naar IJsland om walvissen te spotten en gletsjers te beklimmen.

Diepgaande gesprekken
Tijdens de reizen voert Johnny diepgaande gesprekken met zijn gasten. Hoe is het met Edwin Evers sinds hij is gestopt als ochtend-dj op Radio 538? Hoe bevalt zijn carrièreswitch? En waarom koos Jandino Asporaat er voor om meer tijd voor zichzelf te nemen? Ook met Dotan kan Johnny natuurlijk de nodige gevoelige onderwerpen aansnijden, want waarom zette de zanger zijn carrière op het spel door een online trollenleger in te zetten?

De volgorde van de afleveringen en de overige gasten zijn nog niet bekend. Het nieuwe seizoen van Waar is De Mol? is vanaf maandag 26 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Waar is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Waar is De Mol? met onder anderen Dotan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV