Veronica Inside begint aan het nieuwe seizoen

Veronica Inside begint aan het nieuwe seizoen
Ouderwets lullen over voetbal

Kijktip :

Dit weekend gaat het nieuwe Eredivisieseizoen van start, en dat betekent dat de heren van Veronica Inside ook aan een nieuw seizoen gaan beginnen. Vanaf maandag 5 augustus zijn Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen weer op tv te bewonderen.

Terugkeer Wim Kieft
Veronica Inside mag dit seizoen ook een heuse aanwinst aan tafel verwelkomen. Analist Wim Kieft keert, na een verblijf van enkele jaren bij Ziggo Sport, terug aan de tafel van Veronica Inside. Kieft zal ook aanschuiven bij de analyses van Champions League-wedstrijden. Toen het programma nog bij RTL 7 zat was Kieft ook al één van de vaste gasten.

Controverse
Met de komst van het nieuwe seizoen kan de tv-kijker zich ook alvast voorbereiden op de nodige controverses. Vooral Van der Gijp en Derksen nemen vaak geen blad voor de mond, maar ook hun vaste tafelgasten Jan Boskamp en Hans Kraay jr. doen regelmatig stof opwaaien. In Veronica Inside worden niet alleen voetbalwedstrijden, maar ook allerlei randzaken geanalyseerd.

Veronica Inside is vanaf maandag 5 augustus elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside begint aan het nieuwe seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV