Nieuw programma Denkend aan Holland met André van Duin van start

Nieuw programma Denkend aan Holland met André van Duin van start
Samen met Janny van der Heijden op het water

Kijktip :

Op maandag 5 augustus gaat het nieuwe programma Denkend aan Holland van start, waarin André van Duin en Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden Nederland ontdekken vanaf het water. Heeft Omroep MAX hiermee opnieuw goud in handen?

Toerist in eigen land
Van Duin en Van der Heijden spelen toerist in eigen land: met een bootje trekken ze door schitterende natuurgebieden, langs eeuwenoude stadjes en prachtige landgoederen. Het kan maar zo de nieuwe kijkcijferhit worden van Omroep MAX, dat met succesvolle programma's als MAX Vakantieman en We zijn er bijna! al een uitstekende zomer achter de rug heeft.

Giethoorn
In de eerste aflevering van Denkend aan Holland varen Van Duin en Van der Heijden door het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden, in het noordwesten van Overijssel. Ze komen onder meer door 'het Venetië van Holland', Giethoorn, dat elke dag te maken krijgt met duizenden toeristen. Vervolgens neemt een boswachter het olijke duo mee naar een bijzonder stiltegebied.

Het nieuwe programma Denkend aan Holland is vanaf maandag 5 augustus vier maandagen om 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Denkend aan Holland met André van Duin van start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV