Film update: Fast and Furious scoort, inhoud neppe scripts Endgame en IT bloegeriger dan ooit

Film update: Fast and Furious scoort, inhoud neppe scripts Endgame en IT bloegeriger dan ooit
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!


Hobbs & Shaw scoren op het witte doek en daarbuiten...
Misschien wel de meest onverwachte hit van het jaar. De Fast and Furious spin-off Hobbs & Shaw had flink wat problemen in productie en dus werd er verwacht dat de film zou floppen. Niets is minder waar: zowel onder ciritici (67% RT-score) en publiek (ruim 180 miljoen dollar wereldwijd in opening weekend) is de film populair. Daarnaast scoren hoofdrolspelers Dwayne Johnson en Jason Statham ook buiten het witte doek: ze verdienen respectievelijk 20 en 13 miljoen dollar voor de film. Dat is een goed fooitje.


Wat stond er toch in de neppe scripts van Infinity War en Endgame?

Er is eindelijk bekend wat er in de neppe scripts van Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. De scripts, die onder anderen bij Tom Holland en Mark Ruffalo op de mat lagen, bevatte scenes van een 'levende Loki' tot een 'alternatieve dood van Vision'. Ze maakte er ook een video over. Bekijk hem hierboven.


Kort nieuws

  • IT: Chapter Two krijgt een harde R-Rating. Het verdubbelt het aantal bloederige scenes en maakt Pennywise enger dan ooit.
  • Er is een trailer van Tenet verschenen, alleen nog niet online. Een select aantal bioscopen toonde een korte teaser van de nieuwe Christopher Nolan.
  • Er bestaat een Snyder Cut van Justice League! Het is alleen nog lang niet af, en het is nog maar af te wachten of we hem ooit te zien krijgen.
  • De makers van de originele Lion King zijn niet blij met de remake. Ze snappen niet dat "de aandeelhouders daar hun geld in pompen."
  • Filmrecensies! Vandaag staan recensies van Hobbs & Shaw, Midsommar, The Dead Don't Die en The Red Sea Diving Resort voor je klaar.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Film update: Fast and Furious scoort, inhoud neppe scripts Endgame en IT bloegeriger dan ooit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV