Nieuw op Netflix: de gestoorde horrorfilm Hereditary

Nieuw op Netflix: de gestoorde horrorfilm Hereditary
Durf jij nog te kijken?

Kijktip :

Afgelopen week was de doodenge film Hereditary opeens op Netflix te vinden. Vorig jaar deed deze film veel stof opwaaien toen bleek dat bioscoopbezoekers gillend de zaal verlieten. Zo ernstig is het allemaal niet, maar dat deze angstaanjagende horrorfilm origineel, bizar en raar is staat vast. Hereditary is vanaf nu te zien op Netflix.

Lees hier de zeer uitgebreide filmrecensie van Hereditary op Gids.tv.

Oma is het kwaad?
Deze film draait om de ontregelde familie Graham, die te maken krijgt met een onverklaarbaar kwaad dat hun huis overneemt. Vooral moeder Annie (Toni Collette) gaat door een extreem diep dal en komt achter een duister familiegeheim. De situatie gaat van kwaad tot erger als de geest van de overleden oma in elke hoek van het huis opduikt.

Must-see
Voor de horrorliefhebbers is dit natuurlijk een must-see. Debuterend regisseur Ari Aster leverde met Hereditary een bijzonder originele film af, iets dat het horrorgenre wel kan gebruiken. De spanning wordt langzaam opgebouwd tot een hysterisch einde, waar de meningen over verdeeld zijn. De nieuwe, minstens zo bizarre film Midsommar van dezelfde regisseur is nu in de Nederlandse bioscoop te zien.

Hereditary is sinds 3 augustus te zien op Netflix. Genre: Horror, Thriller. Tijdsduur: 127 minuten.

Milly Shapiro speelt Charlie in de film Hereditary

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: de gestoorde horrorfilm Hereditary of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV