Echt waar?! keert terug met Jan Versteegh als presentator

Echt waar?! keert terug met Jan Versteegh als presentator
Leo Alkemade en Soundos El Ahmadi zijn verhalenvertellers

Nieuws :

De spelshow Echt waar?! was van 2010 tot en met 2015 te zien op RTL 4, maar keert vanaf 7 september terug op SBS 6. Jan Versteegh zal de vernieuwde versie presenteren, waarin Leo Alkemade en Soundos El Ahmadi de bizarste verhalen oplepelen.

Kandidaten
Alkemade en El Ahmadi vertellen steeds vol passie over een stelling, met als doel de honderd kandidaten in de studio ervan te overtuigen dat zij de waarheid spreken. De honderd kandidaten zijn opgedeeld in tien groepen van tien. Elke groep probeert zo veel mogelijk geld op te halen voor hun vereniging. Er wordt namelijk 50.000 euro verdeeld over de tien groepen. De groep die aan het eind de meeste kandidaten over heeft, krijgt het meeste geld.

Komische strijd
De mogelijke geldprijs zorgt voor een komische strijd tussen de kandidaten. Daarbij worden ze niet bepaald geholpen door Alkemade en El Ahmadi, want zij presenteren de gekste Broodje Aap-verhalen, bizarre wetten, herkomsten van spreekwoorden, opvallendste nieuwsfeiten en bijzondere verhalen over BN'ers. Ook kan de vraag te maken hebben met getoonde foto's of video's - welke foto of video is echt en welke niet?

De komische spelshow Echt waar?! is vanaf zaterdag 7 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Echt waar?! terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Echt waar?! keert terug met Jan Versteegh als presentator of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV