Frans Bauer gaat curlen met BN'ers in nieuw tv-programma

Frans Bauer gaat curlen met BN'ers in nieuw tv-programma
De Curling Quiz in aanloop naar Winterspelen

Nieuws

In februari 2018 vinden de Olympische Winterspelen plaats in Zuid-Korea. In de weken daarvoor zullen Frans Bauer en oud-topsporters Ellen Hoog en Mark Tuitert Nederland voorbereiden op de Spelen in het nieuwe zondagavondprogramma De Curling Quiz.

Curling is een olympische sport waarbij stenen met behulp van bezems over het ijs richting het doel worden gestuurd. In De Curling Quiz spelen wekelijks twee teams van bekende Nederlanders, onder aanvoering van de teamcaptains Ellen Hoog en Mark Tuitert, een sportieve en winterse quiz. Daarna moeten beide teams het ijs op om de punten te verdedigen. De twee beste teams gaan de strijd met elkaar aan in de grote finale van De Curling Quiz.

Frans Bauer presenteert het programma en Evert ten Napel, een van de bekendste sportcommentatoren van Nederland, doet vanuit de studio live verslag van de sportieve prestaties.

Het nieuwe programma De Curling Quiz is vanaf zondag 14 januari 2018 om 20:20 uur te zien op NPO 1.

Tags: sport, bekende nederlanders, winterspelen, olympische winterspelen, mark tuitert, curling, quiz, tv-programma, ellen hoog, Frans Bauer, evert ten napel, npo 1, avrotros, teamcaptains, topsporter

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »