Vanavond op tv: PAOK - Ajax, start reisprogramma Down the Road en meer

Vanavond op tv: PAOK - Ajax, start reisprogramma Down the Road en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 6 augustus

Kijktip :

Uiteraard staat vanavond de wedstrijd PAOK Saloniki - Ajax op het programma, maar er is meer. SBS 6 zendt de laatste aflevering van Secret Life of the Zoo uit, terwijl op NPO 3 de reisserie Down the Road begint. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 6 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Ellie op patrouille: Buenos Aires

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Deze weken wordt het programma Ellie op patrouille herhaald op NPO 1. In de aflevering van vanavond gaat Ellie Lust op reis naar de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, waar ze meewerkt bij de stadspolitie. Tijdens haar verblijf in Buenos Aires staat de wedstrijd tussen Boca Juniors en River Plate, grote rivalen, op het programma. Ook is ze op straat getuige van een confrontatie met fatale afloop en patrouilleert ze op de motor.


Six: start seizoen 2

FOX
FOX
21:10 uur

Vanavond begint het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Six. Hierin volgen we Team Six, een speciale eenheid van de Navy SEALs die belast is met de taak terrorisme te bestrijden. In de eerste aflevering van het tweede seizoen dreunt de aanval op een trainingsbasis voor terroristen nog na, waarbij commandant Rip zwaargewond raakte. De aanval wordt onderzocht door CIA-agente Gina Cline.


Secret Life of the Zoo: slot seizoen 1

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Op SBS 6 is vanavond de laatste aflevering van Secret Life of the Zoo te zien. De documentaireserie biedt de kijker een blik achter de schermen bij de Chester Zoo, één van de grootste dierentuinen van Engeland. In deze slotaflevering zien we hoe de dierentuin een plan opzet om de bedreigde zwarte neushoorn te redden, er een onverwacht jong bij de orang-oetans wordt geboren en hoe twee jaguars een felle tweestrijd uitvechten.


Nieuw: Maltese

Canvas
Canvas
22:05 uur

Ook op de Vlaamse zender Canvas gaat een nieuwe serie van start: de Italiaanse misdaadserie Maltese, van de makers van het veelgeprezen Gomorra. Centraal staat de politie-inspecteur Dario Maltese, die begin jaren zeventig terugkeert naar zijn geboortegrond: het kustplaatsje Trapani op Sicilië. Daar woont hij een bruiloft van een jeugdvriend bij, maar die wordt voor zijn ogen vermoord. Het werk van de maffia?


Start: Down the Road

NPO 3
NPO 3
22:10 uur

Nóg een programma dat vanavond zijn première op de Nederlandse televisie beleeft: de Vlaamse reisserie Down the Road. Hierin gaat Dieter Coppens met zes jongeren met het syndroom van Down op een avontuurlijke reis door zeven Europese landen. De jongeren zijn op zoek naar vrienden die weten hoe het is om 'anders' te zijn, maar ook naar vrijheid, avontuur, nieuwe ervaringen en misschien zelfs liefde.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: PAOK - Ajax, start reisprogramma Down the Road en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV