SBS 6 zendt laatste aflevering De Noodcentrale uit

SBS 6 zendt laatste aflevering De Noodcentrale uit
Centralisten krijgen heftige telefoontjes

Kijktip :

Het werk van centralisten in de noodcentrale van de verschillende alarmnummers in Nederland kan ontzettend heftig zijn. Het SBS-programma De Noodcentrale gaf de kijker een blik achter de schermen. Op woensdag 7 augustus is de laatste aflevering te zien.

Zelfmoord
De telefoontjes kunnen over van alles en nog wat gaan. In de laatste aflevering belt een vrouw naar alarmnummer 112 om te vertellen dat ze het leven niet meer ziet zitten en er een einde aan wil maken. Het overlijden haar moeder is haar te veel geworden, maar de politie laat de zaak niet zitten: ze zetten alles op alles om de suïcidale vrouw te traceren.

Dronken bestuurder
Ook andere zaken komen voorbij. Zo belt een bewaker van een parkeergarage het alarmnummer omdat hij op camerabeelden ziet hoe een slagboom wordt vernield en krijgen de centralisten te maken met een belletje over een dronken autobestuurder in Maastricht. Omstanders proberen te voorkomen dat hij verder rijdt, maar dit is niet eenvoudig.

De laatste aflevering van De Noodcentrale is op woensdag 7 augustus om 21.25 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Noodcentrale terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op SBS 6 zendt laatste aflevering De Noodcentrale uit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV