Documentaire Noma: My Perfect Storm op NPO 3

Documentaire Noma: My Perfect Storm op NPO 3
Kijkje in keuken van beste restaurant van de wereld

Kijktip :

Noma is meerdere keren uitgeroepen tot het beste restaurant van de wereld en dit staat morgenavond centraal in de documentaire Noma: My Perfect Storm. Deze docu is donderdagavond te zien op NPO 3.

Culinair genie
Noma is ontstaan door de Scandinavische chefs René Redzepi en Claus Meyer. Zij besloten in 2004 om alleen maar met ingrediënten uit Scandinavië̈ te werken. En dit was nogal opvallend, ze werden door collega’s voor gek verklaard. Deze docu biedt meer inzicht in wat er bijvoorbeeld in het hoofd van de geniale Redzepi omgaat.

Succes en mindere tijden
Regisseur Pierre Deschamps heeft een kijkje mogen nemen in de keuken van Noma en heeft hier prachtige beelden van geschoten. Meyer, Redzepi en collega’s vertellen over het succes van Noma, dat inmiddels vier keer is uitgeroepen tot het beste restaurant van de wereld. Ze vertellen ook over mindere tijden, zoals toen 63 gasten ziek werden na hun diner bij Noma.

Noma: My Perfect Storm wordt donderdagavond 8 augustus om 21.00 uur uitgezonden bij NPO 3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Noma: My Perfect Storm op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV