Vandaag o.a. live schaatsen, hockey en darts

Vandaag o.a. live schaatsen, hockey en darts
Belangrijkste livesport van de dag

Sport

GiDS.tv zet elke dag op een rij welke sport er op tv of via online streaming te zien is. Bekijk het overzicht van de belangrijkste sportverslagen van de dag.

  • Hockey World League (v): Nederland - Nieuw Zeeland

Live verslag van de eerste wedstrijd van het Nederlands hockeyteam. Vanaf 07:55 uur op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

  • Golf: DP World Tour Championship

De Nederlander Joost Luiten speelt in Dubai zijn laatste golftoernooi van het jaar. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select doen live verslag tussen 09:45 en 14:00 uur. Op Ziggo Sport Golf begint de uitzending om 09:00 uur.

  • Schaatsen: wereldbeker Stavanger

Het tweede wereldbekerweekend van het seizoen is tussen 15:15 en 18:00 uur live te zien via NOS.nl en vanaf 16:05 uur in NOS Studio Sport op NPO 2. Samenvattingen zijn tussen 00:25 en 00:55 uur te zien op NPO 1.

  • Darts: Grand Slam Of Darts

Live verslag van de eerste twee kwartfinels van de Grand Slam Of Darts. Het verslag is van 20:00 tot 23:00 uur te zien via de livestream van RTL 7 Darts. RTL 7 doet verslag tussen 22:00 en 00:00 uur.

  • Voetbal: Jupiler League

Vanaf 20:00 uur live verslag van De Graafschap - NEC op FOX Sports 3 en SC Cambuur - Fortuna Sittard op FOX Sports 5. Op FOX Sports 1 wordt een live schakelprogramma uitgezonden met alle hoogtepunten. De samenvattingen zijn vanaf 23:30 uur te zien op Veronica.

  • Tennis: ATP Finals

Live verslag van Dominic Thiem - David Goffin om 15:00 uur en Pablo CarreƱo Busta - Grigor Dimitrov om 21:00 uur op FOX Sports 4.

Tags: voetbal, sport, wedstrijd, tennis, golf, hockey, schaatsen, jupiler league, sc cambuur, david goffin, joost luiten, grigor dimitrov, hockey world league, de graafschap, world tour championship, darts, studio sport, dominic thiem, fortuna sittard, veronica, FOX Sports, livestream, wereldbeker stavanger, ziggo sport, atp finals

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »