The Fast and the Furious en 2 Fate 2 Furious zondag op tv

The Fast and the Furious en 2 Fate 2 Furious zondag op tv
voor de liefhebbers van een Fast & Furious marathon

Kijktip :

Liefhebbers van snelle auto's of mooie mannen opgelet: Zondag 11 augustus is het weer Fast and Furious-avond op Veronica. Om 20.30 uur wordt de allereerste film uit de franchise, The Fast and the Furious, uitgezonden. Daarna volgt de directe sequel: 2 Fast 2 Furious.

The Fast and the Furious
De fenomenale franchise begon met The Fast and the Furious in 2001. Hoofdrolspelers Vin Diesel, Paul Walker en Michelle Rodriguez zijn blijven hangen in de franchise en zijn in vele delen te zien.

De straten van Los Angeles worden geteisterd door jongeren die in hun zwaar verbouwde auto's deelnemen aan illegale straatraces. Dominic Toretto (Vin Diesel) is de leider van de straatbende die ervan wordt verdacht dure elektronische apparatuur te hebben gestolen. De jonge undercoveragent Brian O'Conner (Paul Walker) zoekt uit wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen.

2 Fast 2 Furious
Ex-agent Brian O'Conner (Paul Walker) verdient wat bij met illegale straatraces in Miami. Hij wordt op heterdaad betrapt tijdens een race, maar hij krijgt de kans om zijn strafblad te zuiveren. Hiervoor moet hij de politie helpen voldoende bewijzen te verzamelen tegen de vermeende drugbaron Carter Verone (Cole Hauser).

The Fast and the Furious (2001) krijgt een 6,8 op IMDB. De film is zondag 11 augustus om 20.30 uur te zien op Veronica. De sequel 2 Fast 2 Furious (2003) krijgt een 5,9 op IMDB. De film is zondag 11 augustus om 22.40 te zien op Veronica.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Fast and the Furious en 2 Fate 2 Furious zondag op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: fast


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV