Film Update: FOX bij Disney, laatste Quentin Tarantino en Serkis als regisseur Venom 2

Film Update: FOX bij Disney, laatste Quentin Tarantino en Serkis als regisseur Venom 2
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!


Wat doet de overname van FOX met Disney?
Het derde kwartaal van de Disney Company viel flink tegen voor het bedrijf. Ondanks successen van Avengers: Endgame en Toy Story 4 zijn vooral de verliezen van FOX-films als X-Men: Dark Phoenix vrij pijnlijk. Er worden hierdoor nog meer FOX-projecten overboord gegooid. Andere projecten gaan rechtstreeks naar Disney's streamingdienst Disney+. Er blijven naar verluid nog maar drie FOX-franchises leven: Avatar, Planet of the Apes en Kingsman. Alleen de FOX Searchlight-projecten, waaronder Margot Robbie's Ready Or Not en Taika Waititi's Jojo Rabbit, blijft het lot bespaard.


Wat wordt de laatste Quentin Tarantino?
Met het verschijnen van Quentin Tarantino's negende film Once Upon a Time... In Hollywood rijst de vraag: Wat wordt Tarantino's laatste project? De tiende en laatste film zou een epiloog gaan worden. Tarantino gaat aan de slag met een Star Trek-film en ook Kill Bill 3 staat nog steeds op de planning. Of een van deze twee projecten zijn 'laatste project' word, is nog niet bekend.


Andy Serkis gaat Venom 2 regisseren
Goed nieuws voor de fans van Andy Serkis: Hij gaat de sequel op de succesvolle Spider-Man spin-off Venom regisseren! Zijn eerste regie-project, Breathe, was een succes. Mowgli was zijn tweede project, die direct naar Netflix ging. Ook Tom Hardy is natuurlijk weer bij het project betrokken. Dit keer schreef hij ook mee aan het script!


Kort nieuws

  • Avatar is het record voor bestverdienende film dan wel kwijt aan Avengers: Endgame, ze willen het nu al weer terug. En volgens acteur Cliff Curtis gaat dat ook gebeuren.
  • Naast The Penguin en Catwoman wordt nu ook TwoFace genoemd als slechterik voor de nieuwe Batman-film met Matt Reeves en Robert Pattinson.
  • Filmrecensies: Recensent Barry Kuiper heeft deze week de documentaire Maradona gezien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Film Update: FOX bij Disney, laatste Quentin Tarantino en Serkis als regisseur Venom 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV