Videoland-serie Nieuwe Buren gaat wereldwijd

Videoland-serie Nieuwe Buren gaat wereldwijd
Amazon koopt de rechten

Nieuws

De Nederlandse serie Nieuwe Buren is gekocht door de grote broer van Videoland, Amazon. Amazon brengt de populaire serie onder de noemer 'Amazon Prime brings EU tv-shows to the world', via het on demand-platform uit.

Sinds 2014 zie kun je de spannende serie, naar de roman van Saskia Noort uit 2006, zien op RTL4 en via Videoland. Ken je de serie nog niet of heb je even een opfrissertje nodig, bekijk dan de trailer:

Nieuwe Buren draait om twee stellen met elk hun eigen geheimen, verlangens, misverstanden en uitspattingen. In de serie verhuizen Eva (Bracha van Doesburgh), net zwanger van haar eerste kind, en Peter (Daan Schuurmans) naar de kindvriendelijke buurt 'Zonnewijk', in de buitenwijk van een grote stad. Seizoen 3 is alweer in de maak, waarvan de 1e uitzenddatum nu nog niet bekend is.

In de Benelux zijn de rechten in bezit van RTL/Videoland, in de UK heeft Channnel 4 deze reeds verworven en de rest van de wereld kan deze hit straks via Amazon bekijken.

Tags: buitenwijk, verhuizen, roman, amazon, trailer, serie, rtl4, geheimen, stad, on demand, seizoen 3, verkocht, channnel 4, boekverfilming

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »