Vanavond op tv: Zomergasten met Nina Jurna, WK Daklozen 2019 en meer

Vanavond op tv: Zomergasten met Nina Jurna, WK Daklozen 2019 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 11 augustus

Kijktip :

Zondag belooft weer een afwisselende televisieavond te worden. Zo kun je kijken naar Zomergasten, met journalist Nina Jurna als gast. Het Beste Van Got Talent Worldwide wordt twee uur lang uitgezonden en Frank Evenblij en Erik Dijkstra volgen in Bureau Sport: Het WK Daklozen 2019 het Nederlandse voetbalteam. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 11 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Zomergasten: Nina Jurna

NPO 2
20:15 uur

Nina Jurna is deze keer te gast in Zomergasten. De journaliste is Latijns-Amerikacorrespondent voor NRC Handelsblad in Rio de Janeiro, Brazilië. Ze kiest onder meer voor beelden van João Gilberto, de grondlegger van de bossanova die onlangs is overleden. Ook laat ze zien hoe Brazilianen het carnaval gebruiken voor politieke statements tegen president Jair Bolsonaro. En haar keuzefilm is de speelfilm Central do Brasil (1998) van Walter Salles.


Terug: Het Beste Van Got Talent Worldwide

RTL 4
21:26 uur

Het Beste Van Got Talent Worldwide wordt de komende week uitgezonden bij RTL 4. Twee uur lang kun je genieten van bijzondere momenten uit het programma Got Talent uit allerlei landen over de hele wereld. Met vanavond onder meer hoogtepunten uit België en Mongolië. Zo wil een Belg het wereldrecord 'flan opzuigen' verbreken. De winnaar van 'Mongolia's Got Talent' is een geweldige countryzanger met een Amerikaans accent.


Docu: Motherland

Canvas
22:00 uur

Deze documentaire gaat over het Dr. Jose Fabella Memorial Hospital op de Filipijnen. Dit is de drukste kraamkliniek ter wereld, in een van de armste en dichtstbevolkte landen van de wereld. Er zijn gesprekken te zien in de ziekenhuiskamers, waar enkele hartverscheurende verhalen zich afspelen.


Nieuw: Bureau Sport - Het WK daklozen 2019

NPO 1
23:05 uur

Ook dit jaar vond Het WK Daklozen 2019 plaats en Frank Evenblij en Erik Dijkstra volgen in Bureau Sport dit evenement op de voet. Het Nederlandse voetbalteam staat centraal in het programma, dat bestaat uit dak- en thuisloze mannen en vrouwen. Het jaarlijkse voetbalevent wil wereldwijd daklozen verenigen en steunen. Een aantal spelers vertelt openhartig over hun persoonlijke situatie en hoe ze hierin zijn beland.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Zomergasten met Nina Jurna, WK Daklozen 2019 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV